In Karma relatiilor, nimic nu este gratuit. Totul se plateste!

 

Karma ta se regaseste in relatiile in care tu esti. In functie de cat de multa karma exista intre tine si cei cu care esti in relatie, atat de mult timp veti fi impreuna. Sunt persoane cu care te vei intalni o data, persoane cu care vei petrece o zi si altele cu care vei ramane luni sau ani. Cea mai puternica Karma o ai cu parintii si in special cu mama ta, pentru ca ea ti-a dat din corpul ei.

In relatiile dintre tine si cei din jur cu care interactionezi, prin comunicarea cu ei, energiile voastre se vor intersecta. Oamenii cu care ai relatii mai apropiate incep sa existe in interiorul tau, iar tu incepi sa devii ca ei, sa te porti si sa vorbesti ca ei.

Daca tu ai o relatie de armonie cu acesti oameni, este bine. Daca nu, energia lor iti va face rau. Intre voi va avea loc un schimb de energie si acea energie de care nu poti sa te cureti iti va face rau.

Pentru a te curata de energia altor persoane, trebuie sa iti cureti interiorul. Poti face acest lucru meditand. Prin meditatie iti reapar amintirile din trecut, iar tu vei reveni in trecut vei retrai tot ce s-a intamplat.

Atunci ti-ai lasat acolo toata energia ta. Acum vizionand constient amintirile si sentimentele, poti bloca cu buna stiinta tot ce o data ti-a facut rau, astfel incat amintirea lor sa iti returneze acea energie blocata inutil acolo.

Cand toata energia din trecut va reveni la tine, atunci tu vei fi un intreg. Pentru a te elibera de relatia cu cineva, trebuie sa platesti toata karma pe care o ai cu el. Asta pentru ca nimic nu se ofera in dar. Tot ce primesti de la o persoana, esti obligat sa intorci inapoi. Dupa ce vei plati, vei putea iesi din cercul Karmei.

Tu gandesti: nu mai am nimic cu acea persoana, nu ne mai leaga nimic. Daca insa karma intre voi mai exista, tu te vei intalni din nou cu ea. Cand tu iti vei aduna toata energia de acolo de unde ea este blocata, nu vei mai avea emotii, deci nu va mai fi conexiune intre voi, iar tu te vei elibera de acea persoana.

Cand energia iti va reveni in inima si spatiul tau interior se va elibera, atunci vei fi liber. Cand esti liber, atunci poti iubi cu adevarat.

Doar tu iti creezi karma, nimeni altcineva.

Atunci cand te vei clarifica cu toti, energia te va coplesi. In caz contrar, va trebui sa te vezi din nou cu aceleasi persoane, sa fii in aceleasi relatii, sa traiesti aceeasi drama. Acest lucru inseamna ca nu te-ai purificat si va trebui sa platesti pentru asta.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *