Spune-i Universului dorintele tale si el ti-le va indeplini

 

Te-ai gandit vreodata ca toate dorintele tale se pot concretiza? Toate, nu doar una sau alta. Tu trebuie doar sa stii cum sa ceri. Asta pentru ca multi dintre noi isi formuleaza gresit dorintele sau dezamagiti, renunta sa isi mai doreasca ceva si atunci, nu mai cer nimic.

Inteleg ca prima ta reactie este sa imi spui: „Nu mi-am dorit sa ma imbolnavesc, nu mi-am dorit un accident sau alte probleme. Intotdeauna am visat la fericire, sanatate, bunastare….”

Iti place sau nu, in aceasta lume totul este viu si vii sunt si gandurile tale. Universul receptioneaza gandurile tale ca niste impulsuri energetice si le realizeaza cu strictete. Universul iti indeplineste dorintele, iar tu il hranesti cu iubire. Este un schimb care se efectueaza cu rigozitate, iar daca o veriga se rupe si cea dea doua are de suferit.

Universul nu intelege cuvintele da sau nu. Pentru el nu exista notiuni emotionale pentru „pozitiv” sau „negativ„, „frica” sau „bucurie„. Totul depinde de cantitatea de energie pe care o investim in gandurile noastre.

Uneori ne gandim la ceva si in acelasi timp se intampla sa ne speriem. Frica a fost atat de puternica incat a creat un impuls puternic de energie si, indiferent ca gandul a fulgerat in creierul tau, Universul l-a inteles ca pe o sarcina pe care este obligat sa o indeplineasca.

Fii atent cum gandesti. De multe ori spui:

„Acum sunt vremuri grele, e greu sa iti gasesti un job bun, sa iti cumperi o casa si in general sa iti cumperi ceva„.

De aici plangerile pentru viata nefericita incep sa curga, te certi cu cei din jur, nimic nu iti iese si nimic nu este asa cum iti doresti. Si asta pentru ca universul iti va oferi ceea ce ai comandat: „vremuri grele”, probleme cu jobul”, ” nu poti cumpara o casa”, „rudele si sotul te supara”, si iti va oferi acea „viata nefericita” asa cum ai gandit-o TU.

Tu esti scenaristul vietii tale!

Ce trebuie sa faci ca sa iti schimbi viata spre bine? Schimbarile din viata noastra sunt impiedicate de cuvantul : daca, care traieste in trecutul, prezentul nostru si pe care il caram dupa noi si in viitor.

Opreste-te!

Imagineaza-ti ca acest „daca” nu a fost niciodata in viata ta. Raspunde sincer la intrebarile urmatoare: Ce iti doresti cu adevarat? Ce iti aduce fericire si armonie? Daca ai fi avut o bagheta magica, ce ai fi facut?

Imagineaza-ti un viitor luminos: La ce visezi? Ce ai vrea sa obtii peste un an?

Si tine minte ca Universul iti indeplineste dorintele in schimbul iubirii pe care o porti in suflet. Cu cat mai multa iubire ai in tine, cu atat mai repede se indeplineste ceea ce ai in mintea si in gandurile tale.

Si la final, dupa ce gandurile tale s-au indeplinit, nu uita sa multumesti :

  • Universului pentru indeplinirea dorintelor!
  • Multumeste-i lui Dumnezeu pentru lumea in care traiesti
  • Multumeste-i destinului pentru ceea ce esti

Invata sa gandesti pozitiv!

Trage linie si porneste de la 0. Imagineaza-ti o viata noua, in care nu exista tristete si greutati. TU esti magicianul din viata ta si totul depinde de starea ta de spirit. TU esti responsabil pentru destinul tau si ai destule forte ca sa iti schimbi viata intr-o directie buna.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

sursa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *