Lectie pentru sufletul feminin

 

Asezate la o masa rotunda, sufletele cautau urmatoarea lectie pe care doreau sa o invete.

Un suflet puternic si curajos a spus: In acest moment eu vreau sa merg pe Pamant sa invat sa iert. Poate cineva sa ma ajute cu asta?

Sufletul simpatic a intervenit putin speriat si a spus: aceasta este una dintre cele mai dificile lectii….este posibil sa nu reusesti sa inveti asta toata viata si atunci vei suferi. Noi iti suntem alaturi si te vom sprijini.

Un al doilea suflet zise: sunt gata sa vin cu tine pe Pamant si sa te ajut! Voi fi sotul tau. Probabil iti voi crea o multime de probleme ce vor fi din vina mea si tu vei invata sa ma ierti.

Un alt suflet alaturat ofta si spuse: eu pot deveni unul dintre parintii tai, pentru a-ti asigura o copilarie dificila. Ma voi amesteca in viata ta si in afacerile tale si tu va trebui sa ma ierti.

Un al treilea suflet spuse: eu voi fi unul dintre superiorii tai si te voi trata cu aroganta si nedreptate, iar tu vei invata sa ma ierti.

Cateva suflete au fost de acord sa se intalneasca din cand in cand sa-si invete lectia practic. Deci fiecare suflet si-a ales lectia pe care s-o invete si au crezut ca prin planul lor de viata interconectata, in care se vor ajuta reciproc pentru a invata si a se instrui, vor putea face sufletele lumii mai bune, mai corecte, aducandu-le mai aproape de adevar si fericire.

Sufletele au plecat spre Pamant, dar din pacate au o particularitate anume care le sterge memoria odata ajunse aici.

Unii oameni stiu, altii nu stiu sau nu realizeaza ca intamplarile din viata noastra nu sunt simple intamplari, ele sunt lectii pe care le primim ori de cate ori avem nevoie….

Sa aveti o seara frumoasa!

G.D.

 

 

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *