Indignarea mea creste

 

Am fugit indignata din cotidianul Bucurestiului imbacsit de covid si manifestatii in mirificul Sinaiaiei pentru aer curat si relaxare. M-am saturat de ignoranta oamenilor care dupa un an de zile inca nu cred in covid sau o iau ca pe o simpla gripa banala. Nu doresc raul nimanui dar chiar am ajuns in acea saturatie devastatoare care numai suporta prostia, manipularea si ignoranta.

De ce? Pentru ca am trecut prin boala, am vazut cat de perfida este, cum devoreaza organismul si nu poti sa o opresti, ce lasa in urma pentru perioada lunga de timp.

Da, am trecut prin boala, am facut vaccinul si mi-e teama in continuare de virus. Consider ca sunt un om responsabil si privesc cu stupoare la cei de langa mine cunoscuti si necunoscuti pentru care virusul este o facatura, o manipulare politica sau economica sau mai rau un cip de urmarire si blocarea vointei umane.

Ei, m-am vaccinat si sunt tot eu. Gandesc cu mintea mea, nu ma supun manipularii mass media sau facebook, sunt eu cea dinainte de vaccin.

Daca oamenii ar intelege ca virusul exista si nu poate fi oprit decat prin vaccin, am fi liberi. Din pacate prelungirea preludiului virusului prin nevaccinare ne tine prizonierii mastii, a fricii de virus pentru cei constienti si imbolnavirea celor inconstienti.

Frapant pentru mine si de neinteles cum cadre medicale antivacciniste convinse, fac forme grave, isi revin, sa zicem ca au avut noroc si hmmm….promoveaza in continuare antivaccinarea. Nu stiu cum sa-i cataloghez: inconstienti sau fricosi? Da, este un semn de intrebare neclar pentru mine care imi da fiori si manie.

Sincer traiesc cu o teama relativa legat de vaccin pe termen lung, cu toate ca s-a muncit indelung la el fiind facut pe platforma vaccinului de HIV, dar necunoscutul mereu aprinde luminite incandescente in mintea noastra. Dar am ales vaccinul, nu mai vreau boala. Aici ma pot intelege doar cei care au trecut prin covid. Sa dea Domnul sa nu stiti ce este, cu toate ca pentru a ne destepta ar fi util sa trecem toti prin el.

Multa sanatate si luminare profunda!

O zi minunata va doresc.

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *