Sfaturile inedite ale unui barbat de a-ti salva relatia

 

Esti de acord ca majoritatea se casatoresc sau sunt intr-o relatie din dragoste. Si atunci cum ajung foarte multi la divort? Lumea este intr-o miscare continua, haotica. Barbatul si femeia sunt intr-o transformare perpetua si asa ajung in momentul in care nu se mai recunosc, se pierd, se distanteaza si relatia se destrama.

Cum sa nu ajungi aici? Iata sfatul unui barbat care a ajuns in punctul in care si-a pierdut femeia iubita. Durerea l-a facut sa vada greselile care nu se vad zi de zi in cuplu.

Primul sfat: este deja sotia ta? NU inceta sa ii faci curte.

Multi barbati isi considera sotia un bun al lor. Ii fac promisiuni si apoi uita de ele. TU trebuie sa iti respecti promisiunile. Trebuie sa o cuceresti zi de zi, sa tii treaza iubirea voastra. Astfel vei intretine iubirea in cuplu, benefica ambilor parteneri.

Al doilea sfat: vezi lucrurile bune din partenera ta.

Cu timpul relatia se plafoneaza si ajungi sa vezi doar lucrurile care incep sa te deranjeze la partenera ta. Adu-ti aminte de ce te-ai indragostit si ce te-a atras la ea? Lucrurile acestea s-au pastrat, sunt tot acolo, numai ca tu nu le mai vezi pentru ca nu le mai acorzi atentie.

Femeia, partenera ta se poate schimba. Nu uita ca si tu te schimbi. Iubeste-o asa cum este ea ACUM. Casnicia nu este o stare de fericire continua. Apar momente de tensiune, certuri, neintelegeri. Asta nu inseamna ca partenera nu te mai iubeste sau tu nu o mai iubesti. Ambii aveti sentimente, stari de tensiune si tristete interioara puternice. Totul este sa nu le propulsati unul impotriva celuilalt.

Cu calm si intelegere ele pot fi discutate si inlaturate. De multe ori lumea ta interioara poate starni o adevarata catastrofa intr-o casnicie. Moment in care nu mai vezi nimic bun in cel de langa tine, ba chiar iti devine dusman. Acum totul se poate destrama sau poate continua. Depinde de tine cum iti gestionezi propriile sentimente.

Tu poti face din doua suflete fericite doua victime ale sentimentelor si starilor interioare. Fii deci responsabil pentru sentimentele tale, administreaza-le cu maturitate.

Sotia te poate intelege, dar nu este obligata sa te si suporte.

Al treilea sfat: Fa-ti sotia sa rada.

Nu te teme ca vei fi stupid. Zambetul poate descatusa orice suflet trist, suferind, vesel sau jucaus. Fara sa incerci sa o schimbi, poti sa o faci sa fie vesela atunci cand este trista, sa se simta in siguranta in bratele tale atunci cand se teme sau este nesigura.

Fii alaturi de ea trup si suflet cand are nevoie de tine si las-o sa respire cand are nevoie sa fie singura.

Al patrulea sfat: Fa-o sa se simta frumoasa si iubita indiferent de varsata.

Orice femeie are acel lucru care o face sa fie speciala. Fa-o sa se simta regina, sa se simta frumoasa si apreciata. Vei avea astfel langa tine o femeie fericita care te va iubi, te va aprecia si iti va fi recunoscatoare.

Al cincilea sfat: sotia sa iti fie si cel mai bun prieten al tau

Ai incredere in sotia ta si spune-i tot ce ai suflet si te doare. Vei gasi la ea compasiune si un sfat intelept. La fel si ea va cauta la tine un sfat la nevoie. Sprijiniti-va atunci cand este cazul si bucuria rezultatelor obtinute va fi dubla.

Ultimul sfat: invata sa ierti

Nimeni nu este perfect, cu totii gresim. Unii pot face greseli mai mici, altii mai mari. Chiar daca simti ca se despica pamantul sub tine: IARTA. Ai posibilitatea de a te bucura de o relatie mai solida, mai trainica. Un partener de calitate, chiar daca a gresit, iti va fi recunoscator.

Lasa trecutul in urma si mergi inainte cu incredere si dragoste. Alege dragostea si vei fi fericit. Cinsteste-ti sotia si vei fi linistit.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *