Cum iti influenteaza relatia, un post de conducere

 

Da, un post de conducere este ispititor si dorit de multi, dar la ce te expune acest post te-ai gandit? Timp liber limitat, raspundere, salariu mare, invidie, iar tu cel care crezi ca esti la conducere poti sa te trezesti din vanator – vanat.

Barbat frumos, de succes si increzator, singur sau casatorit, odata aflat la conducere iesi din anonimat. Starnesti in jurul tau invidie ori o atractie care poate fi benefica sau distrugatoare.

Daca esti singur, succesul te poate inconjura de amici, prieteni, o socializare aparenta as zice eu. Pentru ca ea va dura realmente atat timp cat vei fi in acel post de conducere si multi vor vrea sa para ” prietenii” tai.

Daca esti casatorit, vei avea partea in 90 % din cazuri de aceeasi falsa socializare care iti va putea afecta relatia cu sotia. De ce? Este asa zisul divertisment de job in care femeile si barbatii, plictisiti in relatiile lor casnice vor sa refuleze, sa schimbe, sa se distreze.

Si gasesc nisa aceasta in care intra ca intr-un joc pe sentimente si se scufunda apoi, starnind furtuni ce sterg si distrug casnicii de-o viata. Daca in trecut seful era o figura autoritara, in prezent regulile s-au schimbat. Sefii cauta o relatie apropiata, deschisa cu angajatii, abordare in prima faza profesionala, ce poate trece foarte usor din relatie profesionala in relatie personala.

Daca relatiile intre colegi sunt trecute cu vederea, relatiile intre superiori si subordonati sunt privite cu ochi critici. Ca preferata sefului, vei fi acuzata de favoritism, iar daca dupa un timp lucrurile incep sa scartaie intre voi si lucrurile vor iesi la iveala va fi nevoie de un singur cuvant din partea sefului – barbatul ranit, pentru ca tu sa fii discreditata.

Deci un post de conducere poate fi deosebit de bun daca esti cerebral si iti urmaresti propriul interes si poate fi distrugator daca doar vrei sa fii acolo sus, gandurile si telurile tale fiind indreptate spre distractie si oameni falsi, eu le spun oameni de moment, cei ce vor doar sa te vaneze ca sa te distruga, ori sa se distreze.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *