TU iti poti schimba viata si te poti vindeca

 

Stiai ca trupul tau este produsul gandurilor tale? Sentimentele si emotiile tale determina substanta fizica, stuctura si functiile corpului tau. Mintea omului este cel mai important factor in arta vindecarii.

Suntem inconjurati de energia pura. Universul este plin de o astfel de energie. Traim intr-o lume care se bazeaza pe bunastare si bunastarea abunda. Cand permiti acestui flux de energie pura sa curga prin tine, te simti bine. Cand te indepartezi de el, nu te mai simti bine.

Emotiile tale iti spun in ce stare esti. Exista multe boli, ce reprezinta veriga slaba, provocate de emotiile negative. Toate sunt consecintele unui singur lucru: Stresul.

Organismul nostru creeaza boli pentru a ne atentiona ca nu suntem echilibrati, ca nu suntem recunoscatori, ca nu iubim. Semnele si simptomele trupului nostru sunt avertismente si trebuie sa le luam in seama, sa fim atenti la ele.

Intrebarea este :Daca o persoana s-a imbolnavit, poate puterea gandului pozitiv sa ii schimbe starea si sa o insanatoseasca?

Raspunsul este da. Sunt persoane cu boli incurabile care au crezut cu toata fiinta ca nu erau bolnave. O sa intrebi cum pot face asta? Da, se poate. Este suficient sa crezi si sa iti repezi zi de zi, ora de ora, minut de minut ca esti sanatos.

Repeta zilnic: „Sunt sanatos, Multumesc pentru vindecare”. Fii atent! Nu este suficient sa repeti. Este imperios sa crezi acest lucru cu toata fiinta ta. Mintea ta trebuie sa constientizeze vindecarea si starea de bine a organismului.

Elimina stresul din viata ta. Vezi filme care iti produc bucurie si placere, te fac sa razi, secretul este veselia, fericirea, buna dispozitie si gandirea pozitiva.

De gandurile negative nu ne putem ascunde. Ele atrag asupra noastra lucrurile neplacute si bolile. Odata eliberat gandul negativ de mintea noastra el interactioneaza cu Universul si aduce asupra noastra necazuri si boli.

Ignora gandurile negative. Gandeste pozitiv. In momentul in care gandurile negative iti inunda mintea, comuta imediat gandul catre ceva care iti face placere: o imagine, o persoana, muzica, orice care te face sa gandesti pozitiv, sa vezi lucruri frumoase. Fa exercitiul asta de cate ori este nevoie. In timp, vei invata mintea sa gandeasca pozitiv. Vei fi surprins. Da, este posibil.

Razi si elimina stresul – unul dintre cele mai rele lucruri care se opune vindecarii. Vorbim de auto-vindecare. Asa cum pielea creste la loc atunci cand te ranesti, asa cum sistemul imunitar lupta si te vindeca, tot asa mintea lupta impotriva bolii din organism.

Boala nu poate dura intr-un corp care este intr-o stare de sanatate emotionala buna. Organismul nostru renunta la milioane de celule intr-o secunda si creeaza milioane de celule noi in aceeasi secunda. Daca ai o boala si te concentrezi asupra ei, vorbesti despre ea, vei crea si mai multe celule bolnave.

Vorbeste despre tine ca despre un om sanatos, vezi in tine un om sanatos. Diferenta dintre spaima si speranta este diferenta dintre vindecare si boala. O sa ma intrebi: de ce?

Gandurile fericite conduc la un metabolism fericit, la un corp sanatos. Gandurile negative si stresul iti degradeaza corpul si creierul, pentru ca emotiile noastre reconstruiesc incontinuu organismul nostru.

Inlatura stresul din organism si corpul isi va indeplini functiile pentru care a fost creat. El are puterea de a se vindeca singur. TU iti poti schimba viata si te poti vindeca.

Tine minte 5 cuvinte: „Omul devine ceea ce gandeste!”

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *