Un altfel de la revedere

 

Zi de zi, vorbesc cu multa lume la telefon. Uneori mi-as dori sa taca, sa nu-l mai aud sunand. Sunt discutii de business, unele placute si listite, altele dinamice si obositoare. Stiti voi, discutii care nu se mai termina cu clienti multumiti, pe unii ii impaci, pe altii nu-i poti multumi orice ai face.

Eram la sfarsitul unei zile grele, nu mai aveam voce si doream sa ajung mai repede in linistea caminului, departe de orice agitatie. Ma pregateam sa plec cand aud iar sunetul telefonului meu. Refuz sa mai raspund, dar insista, insista iar insista. Intr-un tarziu raspund si aud o voce de barbat. Politicos imi spune problema lui, discutia dureaza cateva minute, apoi imi iau la revedere.

Ma grabesc sa inchid, dar urmatoarele lui cuvintele imi provoaca un soc: SA FITI BLESTEMATA, imi spune convorbitorul meu. Ma blochez si pe moment nu stiu cum sa reactionez. Avusesem o discutie politicoasa! Tu cum ai reactiona?

In urmatoarea secunda aud de la capatul firului: asa urez eu femeilor. Le blestem sa fie iubite toata viata! Am respirat usurata, i-am multumit si am primit cu drag blestemul lui neasteptat.

Multumesc straine, blestemul tau imi doresc sa se implineasca!

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *