Puterea cuvintelor pot schimba viata ta

 

Este fascinant cum temerile nostre ne pot influenta viata. De aceea trebuie sa avem incredere in noi si in destin. Ne lasam deseori coplesiti de frica, neincredere, slabiciune stari ce ne fac vulnerabili. Gandurile pesimiste ne invaluie cu intamplari ce directioneaza viata noastra in tumulturi de intamplari, fapte si stari.

Ca sa nu ajungem aici avem nevoie de o stare de spirit pozitiva, puternica, optimista. Inconjoara-te de lucrurile bune. Ele sunt definite de cuvinte precum: incredere, speranta, dragoste, bucurie, fericire, noroc, bunastare, recunostinta. Rosteste-le si gandeste-te la ele cat poti de des.

Increderea – merita sa te inconjori de oameni buni in care poti sa ai incredere. Increde-te in destinul si in soarta ta. Drumul fiecaruia trece prin furtuni si liniste. Invata sa le faci fata ambelor si bucura-te cand strabati taramul linistii.

Speranta – calatoria gandurilor si viselor noastre traiesc mereu in viitor. Ne dau puterea de a ne ridica si de a merge mai departe. Fiecare zi de maine poate fi o noua speranta de care ne agatam si urcam mai sus, mai facem un pas in lunga noastra calatorie pe pamant.

Dragostea – aduce cu ea increderea si speranta si face urcusul mai lin. Putem vorbi de orice tip de dragoste: a sinelui, a aproapelui, a partenerului….Oricare dintre ele propulseaza vointa spre lucruri pure, puternice, reale.

Bucuria – este de o stare de fapt care te poate ajuta sa treci mai usor prin incercarile vietii. Poti pur si simplu sa te bucuri ca esti sanatos si traiesti si sa faci ca problemele ce apar sa para fara insemnatate. Intr-un fel sau altul cu rabdare toate se rezolva.

Fericirea – pana la urma toti avem acelasi scop in viata : sa fim fericiti. Dorinta de a fi fericiti ne da aripi si curaj. De aceea propunerea unor idealuri si scopuri in viata este importanta.

Norocul – se spune ca norocul si-l face omul, dar si destinul are un rolusor pe aici. Important este sa nu incetezi sa speri si sa iti doresti. In momentul in care nu mai astepti si nu mai ceri nimic de la viata nu te astepta ca ea sa iti bata in geam.

Bunastarea – este foarte important ce cuvinte folosim in viata. Prezenta acestui cuvant in viata ta, zi de zi, va deveni o necesitate fireasca a sufletului tau si cu cat el isi va dori mai multa bunastare, cu atat acesta va deveni o realitate ce va aduce armonie in viata ta.

Recunostinta – important in viata este sa fim recunoscatori pentru ce avem si sa nu uitam sa fim darnici cu cei mai putini norocosi ca noi. Binele facut se va intoarce mereu la noi. Este o formula de negociere cu fericirea, norocul, bunastarea, speranta, dragostea, increderea si bucuria.

Sa aveti o zi minunata!

G.D.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *