Descoperirea care mi-a schimbat viata!

 

Am descoperit ca se poate trai si altfel decat eram invatata. Am inteles ca multi oameni deja faceau acest lucru. Nu este niciodata tarziu sa redescoperi cum sa traiesti, cum este mai bine sa percepi viata si semnele ei. Pentru mine a fost o revelatie.

Multi oameni traiesc astfel, pentru ei este un mod de viata firesc, pentru mine insa a fost ceva nou, un nou inceput.

Am incetat sa mai astept ceva… Din acel moment am simtit ca incep sa traiesc din nou, mi-am simtit sufletul mai usor. Pana atunci ma gandeam tot timpul cum sa traiesc si timpul trecea pe langa mine. Acum chiar am inceput sa traiesc, sa nu mai pierd timpul gandind la ce va fi.

Nu mai astept nimic de la altiima bazez pe propriile mele forte. Nu mai astept sa faca cineva ceva pentru mine sau sa fiu apreciata de ceilalti. Am incetat sa mai am asteptari de la partener : sa ma inteleaga, sa ma accepte asa cum imi place mie, sa ma ajute, poate  sa ma iubeasca mai mult. Am inceput sa ma iubesc EU mai mult.

Nu mai astept sa vina bani, bani multi….am acceptat banii pe care ii am fara sa ma mai torturez cu intrebarea: cum sa imi schimb radical situatia financiara? Pur si simplu am inteles ca atunci cand voi fi pregatita, se vor ivi si resursele. Acest lucru se va întampla la momentul potrivit, in cel mai potrivit mod pentru mine.

Nu mai astept nimic de la viata si nu mai cer nimic de la ea…cu tot efortul meu de a face atat de multe, nu-mi iesea nimic bun. Vedeam cum altii nu depuneau atata efort si obtineau rezultate la care eu nici nu speram.

Nu m-am mai gandit ca maine totul se va schimba…si problemele vor disparea.  Copilul din mine visa la o perioada de liniste si calm. Omul matur din mine a constientizat ca linistea si calmul vin din interior si nu depind de absenta problemelor ce trebuie rezolvate.

In general m-am oprit sa astept ceva…am acceptat ce se intampla. Inainte cautam cu disperare fericirea si lucrurile bune din viata. Faceam planuri peste planuri, dar in interiorul meu exista mereu frica ca ceva rau urma sa se intample. Nu aveam incredere in mine. Am lasat deoparte asteptarile fata de viitor. Am spus: „Ce va fi, va fi. Totul merge bine pentru mine. ”

Acum viata este simpla….am incetat sa vreau sa controlez totul. M-am eliberat de povara viitorului.

Acum traiesc! Simt viata curgand in mine, traiesc PREZENTUL si sunt fericita!

Sa aveti o zi frumoasa!

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *