Sfatul unui tata pentru fiica sa

 

Fiica mea, nu cauta iubirea cu disperare, caci asa nu vei gasi decat iluzie si dezamagire. Fericirea si iubirea iti vor bate la usa atunci cand va sosi momentul.

Pentru a-ti gasi baiatul visurilor si pentru a fi fericita, urmeaza-mi  sfaturile si tine cont de cateva lucruri:

Un sot trebuie sa te faca fericita, sa te faca sa te simti speciala. Trebuie sa ii pese de tine si de problemele tale. Daca te face sa razi si daca ii pasa, da el este OMUL  TAU

Nu te uita doar la ambalaj! Degeaba e frumos si aratos, daca este prost, meschin ori egoist. Sufletul tau cu ce se alege?

Sa nu te temi sa iubesti fiica mea! Nu te teme sa iti iei zborul. Iubirea te inalta si iti da aripi. Nu iubi insa cu jumatati de masura. Cea mai mare fericire o simti cand sufletul iti este plin de persoana pe care o iubesti

Invata sa ierti! Orice om poate sa greseasca si oricine merita sa fie iertat. Dar sa ierti doar ce nu iti calca in picioare demnitatea. Sufletul iti va spune ce sa ierti si cand sa nu ierti. Nu te amagi singura crezand ca vei muta muntele din fata ta.

Incearca-l si vezi cum reactioneaza la stres. Stresul schimba oamenii. Descopera-i viciile si vezi daca te pune inaintea lor. Daca nu ai prioritate, lasa-l, nu poti schimba oamenii.

Vezi daca este darnic si milos! Daca nu cheltuie cativa lei ca sa vina la intalnire cu o floare sau cu o ciocolata, inseamna ori ca e prost ori e zgarcit. Daca este milos si darnic inseamna ca este un om bun si va fi un sot si un tata bun.

Sa nu fii geloasa! Iubirea inseamna incredere in persoana de langa tine. Nu face greseala asta si nu-l lasa nici pe el.

Invatati sa comunicati unul cu altul si sa nu va mintiti! Nu nasteti minciuni ce va vor baga intr-un cerc vicios din care veti iesi doar despartiti. Sa nu crezi ca poti minti o data. O minciuna atrage dupa ea alta si apoi alta….pana pierzi sirul. Daca te minte, pleaca si cauta un barbat care iubeste adevarul si isi asuma faptele si vorbele sale.

Fiica mea, daca barbatul ales nu te venereaza, inseamna ca nu te merita! Esti perfecta si daca el nu poate observa lucrul asta, nu pierde timpul langa el. Daca iti spune sa te schimbi, pleaca. Tu esti perfecta asa cum esti! Nu te schimba pentru nimeni. Fii tu insati! Ai incredere in inima ta si asculta ce-ti spune ea!

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *