Traim incatusati de propriile frici

 

Traim incatusati de propriile frici. Da este o realitate terifianta plina de temeri, intrebari fara raspuns, suflete triste si fete incremenite in scursura timpului. Fricile pun stapanire pe minte, trup si suflet, transformand o minte sanatoasa intr-o turnura de sentimente fara iesire.

Cand realizezi este prea tarziu. Te prinde si nu-ti mai da drumul. Sinosul drum pe care mergi este fara destinatie. Nu stii incotro mergi si de ce, pentru ca te afli in bataia sortii, a gandurilor negative si a intristarii.

Este acel moment in care simti pe umeri o povara uriasa, nu ai un tel, uiti sa razi, te abandonezi social, te abandonezi pe tine, respiratia este dureroasa si ti-se pare fara sens. Ai nevoie in acest moment de o mana care sa te salte ori de o raza care sa te intoarca din fricile in care ratacesti.

Ai nevoie de un prieten, de caldura, iubire, intelegere si rabdare care sa risipeasca si sa alunge temerile, gandurile, deznadejdea din mintea si inima ta. Tu increde-te si accepta ajutorul, alunga ceata si regaseste-te. Fii sigur ca poti avea o viata linistita lipsita de frici si temeri.

Iubeste-ti sufletul si mintea si nu le lasa sa se scufunde in mizeriile vietii, pune in fiecare secunda o piatra la temelia vietii tale si nu uita, tu trebuie sa fii cel mai important om din viata ta.

„Frica nu este niciodata un motiv pentru a renunta, ea este doar o scuza” – Norman Vincent Peale

O zi minunata!

G.D.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *