Uita de fluturii din stomac: iata ce vei simti cand il vei intalni pe OMUL TAU

 

Exista multe mituri despre iubire care sunt false. Nu astepta sa simti fluturi in stomac ca sa intelegi ce este dragostea, pentru ca s-ar putea sa ratezi cea mai puternica emotie.

Cand iti vei intalni OMUL TAU :

1. Vei simti ca ti-ai gasit locul. Nu vei simti presiune din partea lui, te vei simti libera, nu va trebui sa te prefaci, vei simti ca esti acolo unde trebuie sa fii.

2. Simti ca ai devenit o persoana mai buna. Unele persoane din jurul nostru nu ne apreciaza la justa valoare si atunci uitam sa devenim mai buni. Cand esti langa omul care te face fericita, vei dori sa fii mai buna pentru el ca sa ii poti oferi tot ce este mai bun.

3. Te vei simti confortabil. Te vei simti confortabil alaturi de el chiar daca taceti, pentru ca el iubeste femeia din tine.

4. Te vei simti atragatoare. Privirea lui plina de dragoste te va face sa te simti iubita, implinita, stapana pe tine.

5. Simti ca esti apreciat. El va aprecia tot ce faci pentru el chiar si lucrurile mici. Nu va trebui sa ii demonstrezi ca meriti aprecierea lui.

6. O sa te simti acasa. Casa nu trebuie sa fie un loc. Ea poate fi o persoana. Cand iti intalnesti iubirea vietii tale, vei simti intotdeauna ca esti acolo unde trebuie sa fii, chiar daca esti la sute de km de locul natal.

7. Nu vei simti ca trebuie sa iti faci griji. Cand iti gasesti dragostea, viitorul nu te mai sperie, ci te captiveaza. Vei invata si vei aprecia sa traiesti momentul.

8. Simti ca ai gasit cel mai bun prieten. Omul tau ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau. El ar trebui sa fie prima persoana careia ii spui toate noutatile, tot ce simti si tot ce te doare, fricile si grijile tale, dorintele .

9. Te vei vedea intr-un mod nou. El te va ajuta sa te descoperi, sa scoti la lumina tot ce tu nu stiai despre tine.

10. Simti ca viata ta s-a schimbat. Totul va fi diferit, iar tu vei intelege la un moment dat ca totul va fi altfel de acum incolo.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *