Inchide ochii, simte viata si lasa lucrurile sa se intample

 

Respira, bucura-te, urmeaza-ti sufletul si instinctele. Bucura-te de fiecare picatura de viata traiesti si asta conteaza. Invata sa fii puternic, sa iei viata pieptis si nu te lasa doborat de orice adiere de vant ce se furiseaza prin destinul tau.

Infrunta problemele cu seninatate si calm, scufunda-te in frumusetile vietii, iubeste si viseaza. Tu ai un scop in viata, toti venim cu ceva ce avem de dus pana la capat. Pasii te vor duce spre telul tau si spre modul in care tu il vei duce la implinire. Suntem inconjurati de multiple semne divine care depind de sensibilitatea fiecaruia de a le receptiona sau vedea.

Se spune ca Dumnezeu ne da, dar nu ne baga in desaga! De cate ori nu am vazut semnele, nu am vrut sa acceptam lucrurile asa cum au iesit si de cate ori nu ne-am varsat nervii pe destin?

Dar de cate ori s-a intamplat sa multumesc pentru modul in care destinul a aranjat lucrurile pentru mine cu totul altfel decat am prevazut eu! Si chiar daca au fost si momente rele, am plans, m-am consumat si am suferit, finalul a fost unul fericit benefic mie si celor din jurul meu.

Vezi, noi dorim lucrurile sa se intample intr-un anumit fel dar nu putem prevedea daca dorinta corespunde cu necesitatea noastra.

Deci hai sa nu ne facem griji pentru tot ce se intampla in jurul nostru, sa lasam lucrurile sa curga normal, inchide ochii, simte viata si bucura-te de directia in care o iau lucrurile. Intotdeauna exista un scop pe care noi nu-l putem percepe, dar el se intampla chiar daca suntem de acord sau nu.

Unii spun ca destinul ni-l facem noi. Sunt perfect de acord cu ei pentru ca puterea sta in fiecare dintre noi. Dar  directia si destinatia ne este scrisa undeva, acolo sus, in hrisoavele cerului.

Bune sau rele noi nu putem decat sa acceptam lucrurile asa cum ne sunt date, pentru ca cu cat te impotrivesti mai mult, cu atat te vei afunda mai mult.

„Arareori ajung unde am vrut, dar ajung aproape intotdeauna acolo unde trebuie sa fiu.” — Douglas Adams

Sa aveti o zi minunata!

G.D.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *