Ce se intampla daca ranesti o femeie puternica

 

Orice femeie puternica are un suflet si atunci cand tu ranesti acel suflet, nu te astepta ca ea sa te ierte. Nu te gandi ca este razbunare ci lacrimi picurate dintr-un suflet trist care odinioara radea, era fericit, radia.

Poate tu nu ai vrut sa ranesti intentionat o femeie puternica, dar asa ti-a iesit. Undeva in adancul sufletului stiai ce faci. Stiai ca va veni clipa confruntarii, dar ai sperat ca va trece, ca nu va fi bagat in seama, nu stiu exact ce ai sperat.

Stiu ca acum esti speriat pentru ca femeia puternica de care esti indragostit sufera si tu stii ca o femeie puternica nu sufera decat atunci cand nu mai este nimic de facut, cand tu ai intins coarda prea mult iar ea si-a pierdut increderea si visele.

Te poti astepta in orice moment ca ea sa plece si asta te innebuneste, pentru ca abia acum ai realizat ca ea este sufletul tau. Ti-a fost alaturi atata timp si tu nu ai avut ochi sa intelegi comoara care te iubea. Da te iubea, pentru ca acum ea se pregateste de drum. Calatoria ei aici s-a terminat si ea nu mai intelege povestile, promisiunile si scuzele tale.

Le-a ascultat timp indelungat, a sperat, a crezut ca ea este prea pretentioasa, dar nu, nu a gandit nici un moment cat de mult s-a inselat in privinta ta. Da, ea nu poate trece peste aceasta dezamagire personala. Bagajele sunt facute si femeia puternica v-a pleca luand cu ea destramarea unui vis care putea fi real daca TU ai fi vrut, daca TU ai fi fost un barbat matur care sa tina cont de bunul simt al unei relatii in doi.

Nu. Tu te-ai jucat, ti-a placut sa zburzi, sa faci glume, genul de glumite care ranesc sufletul femeii. Acum sunt doi raniti: TU si EA.

De ce oare destinul alatura doua suflete care se iubesc si uita sa le invete ce au voie sa faca si ce nu, cum sa supravietuiasca si cum sa mearga impreuna in calatoria vietii?

Fese, comprese, plasturi……nu pot petici rana unui suflet ranit……

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *