Intr-o zi vei privi in oglinda si vei dori….

 

Se intampla sa te trezesti intr-o zi sa privesti in oglinda si sa iti doresti altceva decat ai in prezent. Se intampla sa realizezi ca viata pe care o ai nu este cea pe care ti-ai fi dorit-o. Se intampla sa vrei sa o schimbi si sa o iei de la capat.

Vrei sa rupi rutina si faci planuri de viitor. Ganduri navalesc in mintea amortita de prea multe incercari, simti un gol imens, plin de frustari si esecuri. Printre ele ratacesc clipe de fericire estompate ce iti soptesc ca nu este totul pierdut si iti da o speranta. Reticent tu astepti. Aici este greseala ta. Cat sa astepti?

Viata este o alegere. Tu esti cel care alege. Recunosc, nu este usor sa alegi directia pe care vei merge, dar pana la urma asteptarea nu este solutia. De multe ori ne ascundem sub platosa pe care o cream in jurul nostru asteptand sa se intample ceva, acel ceva pe care ni-l dorim.

Rutina asteptarii te acopera cu deziluzii, dezamagiri si tristeti. Scaparea se afla in decizie. Ia decizia de a nu mai astepta, de a face lucrurile asa cum vrei si asa cum le vezi TU.

Nu mai incerca sa traiesti prin visele altora sau mai rau, prin ce spun altii. Tu gandesti. Tu poti sa iei decizii, chiar daca nu esti sigur ca este decizia corecta, este deciazia ta. Tu vei hotara daca ea este buna sau nu pentru tine.

Invata sa fii stapanul deciziilor tale, stapanul vietii tale. Si cel mai important, nu uita ca traiesti o singura data, iar timpul….nu iti este aliat.

Sa aveti o zi minunata!

G.D,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *