Iubirea este intimitate, pasiune si angajament

 

Destinul e sa intalnesti un om si sa-l iubesti. In ochii lui sa vezi soarele si luna. Iubirea ta, iubirea lui sa fie respiratia ta, respiratia lui. Iubim ca sa fim fericiti. Iubim ca sa avem puterea sa luptam cu fiecare zi ce trece peste noi. Iubim ca sa simtim ca suntem vii si murim putin cate putin cand nu mai suntem iubiti.

Iubim pentru ca maine sa fie mai frumos ca azi si, iubim ca sa avem un motiv sa ne trezim si maine. Iubim cu fiecare celula si suferim cand nu mai suntem iubiti, cu sufletul facut praf. Iubirea este cantecul vietii. El iti da impulsul sa evoluezi, sa fii mai bun, sa daruiesti, sa contezi pentru cel de langa tine.

Iubirea adevarata o vezi in fiecare gest si in fiecare vorba a celui pe care il iubesti. Pentru el esti unicat. Pentru el nu existati decat voi doi. Pentru el tu esti perfect. Tu esti sufletul lui. El nu te poate rani, pentru ca daca o face, s-ar rani pe el. Sperantele si visurile lui prind aripi in momentul in care te priveste. Iubirea ta ii sculpteaza vointa si taria creand o opera de arta inestimabila. In ea este pus suflet si inima, facand-o nepretuita.

Iubirea te face sa fii bun, sa iti depasesti limitele, sa te apropii de Dumnezeu. Iubirea inseamna sacrificiu, renuntarea la orgolii prostesti, puterea de a alunga orice gand care ar putea dauna celuilalt, pentru ca de fapt, celalalt esti TU sufletul lui pereche. Iubirea adevarata doare si sfasie. Nu ai ce pune pe rana, nu s-a descoperit medicamentul uitarii.

Iubirea este intimitate, pasiune si angajament. Este corectitudine si respect, nu minciuna si nepasare. Iubirea sunt lacrimile bucuriei cuprinse intr-un bol de cristal. Cu ele iti alini suferintele din incercarile vietii.

Iubirea este puterea iertarii omului pe care-l iubesti, ridicandu-l spre indreptare si purificare, nu intoarcerea spatelui atunci cand greseste.

Iubirea este oxigenul sufletului! Cu ea traiesti, fara ea mori.

Sa aveti o zi frumoasa1

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *