Cum te transforma in zombi gunoiul energetic

 

Omul are nevoie de energie pentru a functiona la parametrii optimi. Dar energia lui trebuie sa fie curata. Majoritatea oamenilor strang gunoiul energetic in care traieste intreaga societate.

Omul este cel care s-a inconjurat de gunoiul energetic. Suntem ultra echipati cu ultimele noutati tehnologice, ne-am inconjurat de betoane si masini, noi cei care am fost creati sa umblam desculti prin padure, sa ne desfasuram activitatea ziua in mijlocul naturii printre pomi si animale. Contactul cu natura, cu pamantul, reface acea legatura pierduta care incarca omul cu energie pura, invaluindu-l cu relaxare, calm si placere.

Daca omul nu se incarca cu suficienta energie curata, ajunge sa se condamne la boli si suferinta. Ajungi sa te scoli dimineata obosit si sa iti dai seama ca ajungi la serviciu si mai obosit. E greu sa realizezi ca energia ta buna a fost furata pe drum de oamenii cu care te-ai ciocnit pe drum, in metrou, in mijloacele de transport. O privire rautacioasa, o replica acra, un gand rau. Acesta este mediul prin care alergi dimineata la serviciu si el este cel care consuma rapid energia buna a oamenilor.

Ne transformam in zombi, fara sa ne dam seama. Cum va spuneam, parazitii energetici cu care ne inconjuram cu buna stiinta, sug din noi toata energia necesara unei vieti normale. Ne trezim ca devenim nervosi, critici, nu ne mai convine nimic si nu ne mai recunoastem. Nu intelegem ce este cu noi si de ce ne-am schimbat.

In jurul nostru sunt oameni ce emana energie negativa. Sunt oameni care iti fac rau cand esti in apropierea lor, oameni care iti transmit o presiune emotionala negativa, sefi care tipa. Ei sunt cei care iti consuma energia buna. O companie neplacuta, un eveniment la care nu doresti sa fii, o discutie care nu-ti face placere, toate te absorb si te umplu cu gunoi energetic.

Gunoiul energetic iti dauneaza. El iti afecteaza linistea interioara si karma ta. Pentru a te putea deconecta de la gunoiul energetic invata sa dai „Ignor” la tot ce  este rau in jurul tau. Altfel, gunoiul energetic va patrunde in toti porii tai si in mintea ta, fortandu-te sa uiti de tine, de cuvintele, dorintele si gandurile tale.

Ignora raul oriunde s-ar afla el. Simte energia buna din tine si invata sa o controlezi constient, aruncand astfel din viata ta tot gunoiul energetic rau. Iesi in natura cat de des poti, odihneste-te si respira aer curat. Bucura-te de tot ce te inconjoara. Daca poti calca descult iarba, pamantul sau nisipul, calca! Asa te incarci cu energia pura a pamantului. Ai incredere in tine, ridica capul si nu permite nimanui sa-ti fure energia.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *