Citeste diferentele majore dintre barbati si femei

 

Sunt convisa ca uneori iti vine sa explodezi in urma unor conflicte conjugale. Nu te supara atat problema conflictului, cat faptul ca el nu reuseste dupa atatia ani sa inteleaga ce te supara si te doare. Tu suferi, el nu intelege si va aflati amandoi pe un ” butoi de pulbere”.

Auzi de multe ori femei care se plang de barbatii lor si chiar tu ai spus ades ca:

„Vorbesc cu el dar nu ma aude”, „Toti barbatii sunt la fel”, ” Nu ma intelege”, ” Nu  intelege ce simt”, „Ma simt nefericita”…..Cate cupluri nu s-au distrus din cauza acestor afirmatii. Femei care au renuntat sa mai sufere, barbati care nu au inteles ce se intampla in jurul lor si de ce.

O simpla clipa de atentie, o analizare a faptelor cu putin mai multa raspundere si dorinta de a intelege faptele, ar putea salva multe casnicii.

Dar ce diferentiaza atat de mult femeia de barbat?

  1. Barbatii se concentreaza pe un singur lucru. Femeile sunt in stare sa faca mai multe lucruri odata
  2. Barbatii sunt mai focalizati pe telurile lor. Femeile se concentreaza asupra relatiilor lor cu cei din jur
  3. Barbatii nu isi exprima emotiile, sau o fac foarte greu. Femeile isi exprima sentimentele si emotiile cu usurinta
  4. Barbatii gandesc cu mintea lor. Femeile gandesc cu inima
  5. Cea mai mare teama a barbatului este sa nu reuseasca sa isi realizeze obiectivele propuse. Femeile se tem sa nu isi piarda iubirea barbatului lor
  6. Barbatii nu iau toate lucrurile in serios. Femeile din contra iau in serios si ceea ce barbatului i se pare o gluma, o joaca, o copilarie

Aceste diferente conduc la conflictele ce pot lua sau nu amploare intr-o relatie, de aceea  viata ar trebui sa fie luata usor. Cateodata se ajunge la certuri. De multe ori nu ne intelegem reciproc. Dar cu cat discutam aspectele diferite, cu cat le acceptam, cu atat va fi mai usor sa ne intalnim la mijloc si sa facem relatia de cuplu sa functioneze.

Diferentele nu sunt contradictii. Ei se pot ajuta unul pe altul. Femeia care te iubeste iti poate imbunatatii creativitatea, te poate inspira pe culmi la care nici nu ai visat. Si ea nu cere nimic. Ea vrea doar iubirea ta, dreptul ei de baza prin casnicia pe care o aveti. Cele mai multe lucruri care ii fac pe barbati si pe femei diferiti sunt conditionale.

Barbatul si femeia nu sunt nici egali nici inegali, ei sunt unici. Si intalnirea a doua fiinte unice trebuie sa aduca ceva miraculos in existenta.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *