Unii oameni renunta la visele lor, lasandu-se prada destinului….

 

Se spune ca visurile devin realitate daca crezi cu toata fiinta in ele. Se intampla uneori ca visul tau sa ramana undeva pe drum, iar tu sa te indepartezi de el. Un vis lasat intr-un sertar sau in gandurile tale, spre care iti este frica sa te indrepti.

Ti-l doresti, dar il ingropi de buna voie, din comoditate, din cauza celor din jurul tau care nu te lasa sa visezi.

In fiecare dimineata iti impui sa iei taurul de coarne si sa pornesti spre visul tau, apoi rutina revine, te iei cu treaba si zilele trec….

Ai nevoie de mult curaj, vointa si efort pentru a dat viata visului tau. Ele devin realitate cu munca, sacrificii si cu un strop de noroc. Indiferent cat de nebunesc pare visul tau, e de datoria ta sa te mobilizezi si sa-l indeplinesti.

Lasa-i pe cei din jur cu sfaturile si ideile lor, nu ca ar fi rau voite. Fiecare isi este dator siesi sa-si indeplineasca: VISUL. Responsabilitatile, munca, familia, determina multi oameni sa renunte la dorintele lor. Anii trec, ne mai amintim, poate, ca am vrut sa facem sau sa devenim ceva, imbatranim si visul moare odata cu noi.

Poate era un vis maret, poate era un vis bun, pacat ca s-a pierdut pe drum. Poate e timpul sa te intrebi: cand am renuntat la visul meu?

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste-ti viata asa cum ti-ai imaginat-o!” — Henry David Thoreau

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *