Viata e frumoasa daca îi dai voie sa fie

 

Daca ma intrebati pe mine, da viata este frumoasa. Frumusetea vine din noi, prieteni, familie, tot ce ne inconjoara.

Viata este frumoasa pentru cei care vor sa o vada frumoasa, pentru cei care nu se impiedica in greutatile cu care viata ii incearca.

Viata este frumoasa atunci cand renunti la tot ce te trage in jos, la oamenii care te tin pe loc, pasind mai departe cu incredere pentru a-ti croi singur destinul.

Viata este frumoasa atunci cand ai pentru cine sa te ridici si este si mai frumoasa cand ai alaturi pe cineva care nu te lasa sa cazi.

Viata este frumoasa cand razi si te bucuri de ce ai, cand traiesti cu bucurie clipele si momentele zilei.

Viata este frumoasa atunci cand o traiesti pentru sufletul tau, dar este si mai frumoasa cand o traiesti alaturi de el, partenerul-sufletul tau de viata, acela care nu renunta la tine, te iubeste si iti este alaturi.

Viata este frumoasa chiar daca este parsiva si te dezechilibreaza, te incearca, te calca pe nervi, dar la un moment dat se reechilibreaza si oricum ar fi, viata este frumoasa.

Viata e frumoasa daca îi dai voie sa fie.” — Charles Bukowski

Pentru a fi fericiti cu adevarat, este necesar sa avem o atitudine pozitiva si sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ce avem. Trebuie sa ne controlam dorintele exagerate, impunandu-ne sa supravietuim in aceasta lume in care partea materiala este tot ce conteaza.

O modalitate de a ne schimba este sa incercam sa ne cunoastem mai bine pentru a fi constienti ce ne dorim cu adevarat. Sa incercam sa observam toate lucrurile mici din jurul nostru care ne fac fericiti sau macar reusesc sa ne fure un mic zambet daca ne facem timp sa le apreciem la adevarata lor valoare.

Fii fericit pentru acest moment. Acest moment este viaţa ta.”
Sa aveti o zi frumoasa!
G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *