„O femeie inteleapta saruta dar nu iubeste, asculta dar nu crede ce aude si pleaca inainte sa fie parasita”

 

In mod sigur imi vei spune ca gresesc, ca o femeie trebuie sa iubeasca, sa simta, sa daruiasca. Da femeile iubesc cu toata fiinta lor, cu pasiune si daruire pana in momentul care ii va marca viata pentru totdeauna.

Momentul acestea nu-i apartine femeii, el este darul barbatilor, este incununarea sfarsitului unei relatii. Momentul este unic si cade ca un iatagan pe sufletul si pe inima femeii, care nu este pregatita sa primeasca acest dar crud al barbatului, al vietii, al sortii.

De aceea o femeie inteleapta va sti sa iubeasca un barbat atat cat sa nu-si pericliteze personalitatea, sanatatea si sufletul. Povestile, soaptele, cuvintele dulci rostite cu mult har si inteligenta de barbat sunt hrana pentru inima si mintea femeii.

Daca barbatii ar putea fi sinceri, ar putea iubi neconditionat, ar putea simti si suferi asemeni femeilor, viata ar fi mai putin complicata si presarata cu episoade dramatice, lacrimi, suferinte si suflete pierdute pe cararea deznadejdii.

Invata sa asculti cu drag vorbele barbatului, dar nu pune mult suflet si nu crede orbeste in ele. In orice moment ele iti pot otravi mintea si te pot face sa suferi. In orice moment ce avea sens pana atunci, poate sa nu mai aiba nici un sens sau poate sa te distruga emotional. Barbatul este schimbator ca vantul si nu stie niciodata in ce directie va bate in clipa imediat urmatoare.

Asa a fost creat, asa intelege sa-si croiasca el drum in viata, asa te poate rani in orice clipa. Intelepciunea femeii sta in puterea ei de a crede ce trebuie sa creada, de a iubi atat cat sa nu-si faca rau, de-a sta alaturi de un barbat atat cat crede ca este iubita, adorata si respectata.

Femeia ….. Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.” — Mahatma Gandhi

Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

One thought on “„O femeie inteleapta saruta dar nu iubeste, asculta dar nu crede ce aude si pleaca inainte sa fie parasita”

  • 11 martie 2017 at 15:48
    Permalink

    Mult adevar in ceea ce ati scris ! Bravo !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *