Uneori nu vedem valoarea unui moment decat atunci cand devine o amintire

 

Momentul poate fi infinit….momentul nasterii, copilariei, absolvirii, iubirii, casatoriei, plecarii, venirii, intalnirii, rasaritului, apusului, furiei, neputintei, nepasarii……in viata pur si simplu ne lovim de o multime de momente care ne pot dirija viata intr-o directie sau alta.

Cu drag iti aduci aminte de momentul copilariei si atunci surazi si iti doresti sa mai fi fost, de momentul primului sarut nevinovat sau prima atingere de mana, de adolescenta si momentele ei pline de tinerete si energie. Cu ochii mintii revezi momente care atunci nu au insemnat nimic, dar peste ani ele iti povestesc cum a fost atunci.

Momentele sunt desaga noastra de amintiri, mai grea sau mai usoara, asa cum ele, momentele au trecut mai greu sau mai usor peste noi. Cu ele ne hranim sufletul si depanam amintiri cu cei dragi. De cate ori nu te uiti cu placere la pozele din album si retraiesti momentele adunate foaie dupa foaie. Regasesti acolo momentul care ti-a schimbat viata, momentul in care ai spus DA, fiecare clipa din viata poate fi un moment aparte care sa-ti aminteasca altceva peste ani.

Sunt momente in care viata te surprinde placut prin oamenii pe care ii cunosti si care iti raman peste ani prieteni buni.

Sunt si momente triste in viata, momente dureroase de care ne aducem aminte cu greu sau momente de care nu vrem sa mai amintim, dar toate aceste momente reprezinta viata noastra cu bune si cu rele.

Pe unele le imortalizam, pe altele le tinem minte, pe altele le uitam…..ele toate devin amintirea noastra peste ani. Sunt viata noastra, un puzzle de intamplari, amintiri placute sau neplacute, momente vesele sau triste, frumoase sau urate, de dor sau de visare, sunt momentele noastre.

Momentele sunt cele care ne aleg pe noi, nu noi suntem cei care le aleg pe ele. Nu-ti dai seama cat de puternic esti pana in momentul in care singura ta optiune e sa fii puternic.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *