Promite-mi ca nu vei pleca, chiar daca eu te voi implora s-o faci

 

Nu sunt perfecta. Poate nu sunt idealul tau de femeie. Am slabiciunile si defectele mele. Am momente in care nici eu nu ma recunosc. Am momente in care imi pot pierde curajul. Pot sa gandesc gresit sau pot avea intrebari fara raspuns. Pot sa fiu puternica, sa trec peste obstacole, dar am nevoie de tine, de iubirea si sustinerea ta.

Deoarece, pe cat de puternica sunt, pe atat sunt si de slaba. Nu pot sa trec peste toate incercarile daca tu nu m-ai apuca de mana. Sunt puternica prin tine. Tu imi dai curajul de-a invinge si  de-a imi urma calea. Am nevoie de tine sa fii langa mine cand cad. Am nevoie de tine cand nu mai simt pamantul sub picioare. Am nevoie de bratul tau sa ma prinda, de umarul tau sa ma sprijine, de mana ta sa ma aline si sa-mi stearga lacrimile, de privirea ta sa imi spuna ca totul va fi bine, de zambetul tau sa imi descreteasca fruntea si sa-mi alunge norii. Da, am nevoie de tine.

Vreau sa fii cu mine daca si tu vrei sa fii cu mine. Ai tot dreptul sa pleci atunci cand nu ma vei mai iubi, atunci cand nu imi vei mai putea spune ” soarele meu”, atunci cand inima ta va vrea sa fie in alta parte cu altcineva. Nu-mi apartii, dar faci parte din mine. Nu-mi pot imagina viata fara tine. Mintea mea abunda de imaginile tale printre amintirile noastre. Vreau sa fii fericit, asa cum vreau si eu sa fiu fericita. Stiu ca fericirea mea este alaturi de tine. Dar daca tu nu mai esti fericit langa mine…….pleaca.

N-as suporta privirea ta pierduta si chipul tau cu zambet sters. Nu as suporta sa te gandesti la alta, cand eu sunt cu tine. Nu as putea trai cu vina de-a nu te lasa sa fii fericit. Pleaca, daca nu ma mai vrei. Nu ma voi agata de tine, de amintirile noastre, de tot ce am construit…..chiar daca totul se va prabusi ca un joc de domino.

Nu vreau sa simt privirea ta rece si tacerea dintre noi. Atunci te voi ruga sa pleci. Cand nu-ti voi mai umple viata cu visuri si dorinte, cand nu va mai exista conexiune intre noi, iti voi spune sa pleci. Te rog nu ma asculta! Te rog promite-mi ca nu o vei face!

Nu pleca chiar daca te voi implora s-o faci. Nu renunta la mine! Nu renunta la noi! Mai da o sansa relatiei noastre. Fa compromisuri asa cum am facut si eu. Fii alaturi de inima mea asa cum am fost si eu cand tu ai avut nevoie de mine.

Ramai si nu-mi promite nimic. Priveste-ma cu dragoste asa cum te privesc si eu, mereu, zi de zi, oriunde si oricat. Da-mi mana, imbratiseaza-ma si nu-mi mai da drumul. In bratele tale simt ca traiesc, respir, infloresc. Alaturi de tine vad soarele, simt viata, iubirea…..traiesc.

Cand iubesti profund, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.” — Blaise Pascal
 
Sa aveti o zi frumoasa!
G.D.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *