Trecutul cu toata durerea lui poate fi dizolvat de prezent

 

Orice atasament apare din cauza negarii propriei dureri si evitarea tratarii acesteia. Un atasament incepe cu durere si se termina la fel, cu durere.

Dupa ce trece euforia dragostei, in relatie isi face loc suferinta. De obicei relatiile nu sunt motivul durerii si al suferintei. Pur si simplu ele scot la iveala frustrarile si nefericirea care traieste in interiorul tau. In asa mod actioneaza un atasament. Orice atasament ajunge la nivelul in care nu te mai afecteaza, dar simti durerea mult mai profund decat in trecut.

Acesta si este unul din motivele din cauza carora majoritatea oamenilor mereu evita prezentul si incearca sa gaseasca o salvare in viitor. Prima, cu ce ar putea sa se ciocneasca, concentrandu-si atentia asupra momentului de fata, ar fi propria durere, iar asta este anume cea, de ce lor le este cel mai mult frica.

Daca ar sti cat de simplu este sa obtii accesul catre implinire, care poate dizolva trecutul impreuna cu toata durerea acestuia si de asemenea catre realitatea care va imprastia iluzia. Daca ar sti, cat sunt de aproape de realitatea lor, cat sunt de aproape de Dumnezeu.

Evitarea relatiilor pentru a inhiba durerea nu este o solutie. Durerea oricum ramane in interiorul tau. Trei esecuri in relatie de-a lungul anilor te vor face sa il cauti pe Dumnezeu in adancul tau, decat, trei ani petrecuti pe o insula pustie sau traind trei ani in singuratate.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *