”Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, caci atunci am cea mai mare nevoie.”

 

”Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, caci atunci am cea mai mare nevoie.”

Te iubesc, ma iubesti, dar acum simt ca imi lipseste ceva. Iubirea ta nu-mi mai aduce linistea ca altadata. Problemele roiesc in jurul nostru, totul ma apasa, ma simt obosita, epuizata, nu te mai inteleg si nu mai pot ajunge la tine, la sufletul tau. Ma intreb ce este cu mine, ce s-a intamplat? Ma uit la tine, ma uit la mine, ma uit in jurul nostru, suntem tot noi, aceiasi, dar parca lipseste ceva. Incerc sa iti vorbesc, sa-ti spun ce mi-se intampla, cum nu ma mai regasesc si cum simt ca m-am indepartat de tine.

Nu ti-am mai cerut ajutorul, dar ACUM am nevoie de tine. Te iubesc……da-mi mana si prinde-ma, scoate-ma nu ma lasa sa ma duc…..acolo unde eu nu sunt eu si tu nu mai esti cu mine. Intinde-mi mana si smulge-mi gandurile negre din minte. Sufla usor asupra mea si  inlatura pacla ce-mi invaluie mintea. Iti strig : Ajuta-ma! Scoate-ma! Ma pierd ! Nu stiu ce e cu mine, nu ma inteleg. Ceva s-a schimbat, tu nu ma intelegi. Te strig, dar tu esti departe, soapta mea se pierde pe undeva si tu …..nu mai ma auzi.

Ma uit la tine, esti langa mine si totusi nu mai esti cu mine. Incerc sa te prind de mana, sa-ti simt caldura ce mi-ar putea salva. Am nevoie de tine soptesc, dar tu esti departe si soaptele nu le mai auzi …… am nevoie de tine, am nevoie de tine…… Te iubesc……ma iubeai, ratacesc……tu ratacesti, amandoi avem nevoie de o minune de-a ne regasi.

Intr-un tarziu am inteles……NU ai gasit puterea sa ma ajuti. Nu ai inteles ca atunci cand o meritam mai putin, atunci aveam mai multa nevoie de TINE, de iubirea ta, de inima ta.

Irene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *