8 lucruri mici pe care Cuplurile fericite le fac in fiecare zi

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc cuplurile fericite sa mentina vie flacara dragostei si pasiunea pe parcursul anilor?

Am fi tentati sa credem ca s-au inspirat din minunatele basme cu care toti am crescut: Cenusareasa, Frumoasa Adormita, Alba ca Zapada si toate celelalte frumuseti si printii lor fermecati. Viata insa nu este un basm in care binele triumfa intotdeauna asupra raului. Cuplurile fericite se bazeaza pe o relatie sanatoasa. Cei doi isi scriu cu iubire, incredere si rabdare propria poveste. Iata cateva lucruri marunte, dar importante care fac o relatie frumoasa:

  1. Ei comunica. Comunicarea uneste sufletele celor doi, ii ajuta sa-si lamureasca nelamuririle, sa se cunoasca in fiecare zi mai mult, sa nu se simta singuri in relatie, sa-si deschida noi orizonturi.
  2. Cuplurile fericite fac cu placere diverse lucruri impreuna: gradinarit, gatit, cumparaturi, se ajuta reciproc.
  3. Ei isi petrec timpul liber in doi. Ritmul vietii este rapid si cu greu mai gasim timp liber pentru noi. De noi depinde sa gasim timp pentru a ne bucura in liniste de un film bun impreuna cu partenerul, un concert placut, o plimbare in parc.
  4. Nu se neglijeaza unul pe celalat si isi mentin pasiunea iubirii cu mangaieri si imbratisari tandre. Ele sunt un adevarat medicament pentru fericire. Vorbele frumoase si soaptele dulci le sunt hrana.
  5. Isi spun in fiecare zi : TE IUBESC! Cuvintele acestea magice rostite in fiecare zi le dau puterea de-a invinge obstacolele si greutatile ce inevitabil pun piedici in viata de zi cu zi.
  6. Au simtul umorului. Unul dintre motivele pentru care te indragostesti de partener poate fi chiar simtul umorului. Glumele au un impact pozitiv in momentele tensionate, dar si in momentele relaxante. Nu-ti poti imagina toata viata stand langa un om sobru. Capacitatea de-a face glume, umorul au un impact pozitiv asupra relatiei cuplului.
  7. Isi lasa problemele profesionale la usa casei. Odata intorsi de la servici, problemele raman afara, soneriile telefoanelor sunt oprite, internetul este uitat si ei se bucura unul de altul in liniste, cu iubire si dragoste
  8. Isi fac impreuna planuri de viitor. Indiferent cat de banala sau cat de importanta este o problema cei doi iau deciziile impreuna, se sfatuiesc si gasesc impreuna rezolvare la probleme, isi planuiesc impreuna pasii in viitor.

Poate ti se par lucruri banale, dar puterea lor este nemasurata intr-o relatie puternica, de lunga durata, in care iubirea se mentine vie tocmai datorita lor……..lucrurilor marunte si neinsemnate.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *