Intotdeauna am incercat sa transform fiecare dezastru intr-o noua sansa

 

Momentul ala in care tu ai investit forta, timp, ambitie, dorinta pentru a realiza ce ti-ai propus si vezi cum toata truda se naruie sub ochii tai.

Momentul acela te marcheaza, te zdruncina si doar tu poti sa rescrii istoria vietii tale. Exista cateva elemente care te ajuta sa treci peste dezastrele si pierderile din viata ta. Fara ele risti sa ramai prins intr-un loc, sa suferi , sa involuezi, sa ramai nefericit pe viata.

Intr-o viata poti sa ai norocul sa iti mearga din plin sau poti sa ai ghinionul sa construiesti si tot ce faci sa se darame precum un joc de domino. Am vazut oameni care au pierdut tot ce aveau si au luat-o de la capat o data, de doua ori, de trei ori, de cate ori a fost nevoie.

Oamenii acestia au inteles ca nu trebuie sa renunte, ca menirea lor este sa mearga mai departe si de cate ori au luat-o de la zero ei au dobandit mai multa forta si o noua experienta. Orice piedica ivita ii ridica mai sus, ii imbogateste sufleteste dar si material pentru ca ei sunt cei care capata experienta si invataminte noi.

Dezastrul de orice natura aduce in viata ta intai furia, apoi plangi si suspini, te refugiezi in tristete si negare, dupa care accepti ce ti-se intampla si daca esti o persoana puternica te ridici si pasesti mai departe.

Dumnezeu te incearca si daca tu arati putere si dorinta EL te va ajuta sa iti implinesti visurile. Tu doar nu renunta. Fii un om puternic.

Din suferința s-au nascut cele mai mari caractere. Cele mai puternice suflete sunt pline de cicatrici” — Khalil Gibran

Sa ai o zi minunata!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *