Ce este Realitatea?

 

Realitatea este ceva ce experimentam cu simturile noastre sau este ceva mult mai profund? V-ati intrebat vreodata unde era un nou nascut inainte sa apara pe lumea asta? Daca noi nu vedem sau nu simtim ceva, nu inseamna ca acel ceva nu exista.

Inseamna doar ca nu avem capacitatea de-a exprima acel ceva in lumea noastra tridimensionala in acel moment. Acest lucru este adevarat pentru orice considerati ca inseamna abundenta in viata voastra: iubire, sanatate, bucurie, posesiuni materiale…

Doar pentru ca nu simtim si nu constientizam fiecare moment din viata noastra, nu inseamna ca acesta nu exista. Noi ne traim vietile in lumea fizica care include tot ceea ce are forma si viata, cunoscuta sub numele de Materie.

Unii privesc la acest taram fizic si vad lipsa, altii vad abundenta, sau altii nu vad nimic. Unii simt ca sunt saraci, altii simt ca sunt bogati, altii nu constientizeaza ce au. Toate aceste perceptii le facem pe baza unor mesaje primite din trecut.

In timp ce noi consideram Materia ca fiind Realitatea, de cele mai multe ori nu avem puterea de-a observa continua schimbare a Materiei. Deci ce este Realitatea?

Cand existam in lumea fizica noi traim in lumea mintii. Mintea este  acea dimensiune a fiintei noastre care percepe lucruri si face evaluari si rationamente. Mintea este dimensiunea noastra potentiala si datorita acestui fapt schimbandu-ne modul de-a gandi, putem schimba si ceea ce percepem si experimentam in dimensiunea fizica.

Dincolo de Minte este dimensiunea Spirituala, acolo unde se regaseste spiritul nostru. Este partea din noi eterna impregnata cu un potential nelimitat. Accesul la acest potential este ceea ce ne permite sa manifestam miracole.

Lumea de afara ne poate aparea ca fiind obiectiva, dar in realitate e subiectiva, ea fiind constructia propriei noastre interpretari. Gandurile si cuvintele noastre creeaza rezutate specifice in lumea fizica.

Prin urmare abundenta nu izvoraste dintr-o sursa externa, ci mai degraba apare din interiorul nostru: din gandire, intuitie, asteptari. Tu ai puterea de a-ti schimba perceptiile, mintea, poti schimba realitatea prin simpla schimbare a gandurilor.

Astfel vei putea sa intelegi lumea naturii si sa fructifici fluxul infinit de energie, informatie si inteligenta pentru a dobandi cadoul spiritual care este dreptul tau la nastere.

O zi frumoasa!

G.D.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *