Viata merge mai departe…

 

„Putem spune totul despre viata in trei cuvinte: Merge mai departe….” Robert Frost.

Ma desprind cu greu de anii ce mi-au inselat asteptarile si m-au facut sa pierd un timp pretios. Ma opresc pentru o secunda sa imi scutur urmele glodului uscat din mintea si  sufletul meu, apoi pasesc cu hotarare si incredere spre visul meu neinplinit.

Nu este niciodata prea tarziu sa indraznesti sa faci ce te defineste si te implineste, te urca sus la stele si iti dau acea putere care te determina sa imbratisezi viata cu alta determinare si incredere. Si daca pana atunci te-ai tarat prin viata doar respirand si traind pentru altii, acum inveti sa traiesti si sa pasesti pentru tine, implinind destinul a ceea ce trebuia sa fie, dar a fost permanent amanat de terte prioritati.

Acum nu stiu ce varsta ai, dar sincer nu conteaza, ai un vis si ai pasit deja spre el. Cu putin curaj si multa determinare vei putea trai implinirea si finalitatea visului tau….nu conteaza care este acela, e al tau, implinindu-l vei simti ca traiesti si respiri cu adevarat.

Asta este tot ce conteaza….si nu uita….”Cea mai inverșunata lupta este cu tine insuti; te afli in ambele tabere. ” Voltaire

O zi minunata!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *