Lumea ne desparte

 

Mahnit imi este sufletul cand privesc cu ochii tristi cum bietii mei parinti au devenit rataciti in lumea asta, prin realitatea cruda a minciunilor in care traim, povesti si inselatorii ale maniacilor care se zic conducatorii nostri.

Astept cu drag sa imi vad parintii, sa ne povestim, sa stiu ca sanatatea lor este inca buna, sa ma pot bucura de prezenta lor in viata mea si a nepotilor lor, doar ca ei, bietii, au pierdut directia prin manipulari si emotii care au ajuns sa conteze mai mult decat noi copiii, nepotii, persoane pe care le iubesc si orice discutii incercam, inevitabil pana la urma ele se lovesc de evenimentele din politica, economie.

Ii vad rataciti intr-o lupta a puterii care fara scrupule si plina de minciuni au distrus capacitatea de a gandi a unor pensionari intelectuali, persoane cu demnitate si inteligenta, care acum nu mai pot deosebi adevarul de minciuna si valoarea de gunoi, uneltiri, scenarii, media, care rasuna lung in mintea si intelegerea lor, acoperind adevarul din glasurile noastre, ale celor care incercam sa ajungem la sufletul lor cu neajunsurile si opiniile noastre, ale copiilor lor.

Am devenit dusmanul parintilor nostri. Asta au facut din noi. In asta ne-au transformat EI.

NOI suntem cei care mintim si nu vedem lucrurile cum sunt! Noi, copii lor care ne confruntam cu mizeriile puterii in efortul lor de a scapa din mocirla in care se afunda putin cate putin, noi suntem cei care nu mai avem libertatea de a ne bucura de parintii nostri, pentru ca ei dupa ce ne-au luat tot, ne-au luat si bucuria revederii cu parintii.

As vrea sa pot schimba cu blandete minciuna din mintea lor, sa pun in loc adevar si realitate cruda, sa le iau ceata de pe ochi ca sa vada cat de greu ne este noua, copiilor lor, sa nu mai fie nevoie sa plece copiii din tara pentru a putea trai demn, pentru a-se putea dezvolta si realiza, pentru a-si creste la randul lor copiii intr-o tara in care oamenii sunt importanti, se lupta pentru drepturile si viitorul lor .

Pentru o zi luminoasa, ziua de maine.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *