Cum am redescoperit magia iubirii

 

Sa crezi ca nimicul se va umple revarsand asupra ta imbratisari dulci, amintiri vechi amestecate cu soapte de iubire atunci cand tu ai uitat sau nu mai credeai in ele. Sa crezi ca tot ce a pierit renaste din firicele de rabdare tesute cu iubire si incredere.

Sa crezi ca tot ce a pierit este de fapt aici in sufletul nostru si fiecare bataie a inimii aduce la suprafata iubiri ratacite in praful vietii si le innobileaza cu haina asteptarii si sperantei. Sa crezi ca maine va fi ieri si ieri va fi maine atunci cand ai ratacit drumul iubirii sau iubirea a ratacit drumul spre tine.

Sa crezi vorbele amagitoare, ce ti-au golit sufletul transformandu-l intr-o umbra a fiintei ce ai fost, sa explodezi in mii de bucati astrale si sa te intrupezi apoi in personajul care ai fost o data, sa revii la viata pentru ca s-a intamplat o minune si acele vorbe amagitoare s-au intrupat intr-o fiinta care a inteles ce e gresit si a ales calea iubirii adevarate.

Sa crezi in acea zi tarzie dupa care tanjesti cu mult dor, sa revina si sa te invaluie cu aripa ei blanda de sentimente calde, pozitive, trairi intense pline de o fericire mult asteptata care sa iti dea dorinta sa traiesti, sa respiri cu toata puterea plamanului tau bucuria fiecarei clipe traite la maxim.

Sa crezi ca toate astea la un loc te vor face sa uiti candva amintirile acelea urate ce intuneca uneori ziua mai repede decat apune soarele si da cu tine de toate zidurile ridicate cu truda rabdarii, iubirii, invartindu-te intr-un carusel ametitor al mahnirii, tinandu-te strans sa nu te poti desprinde de acolo.

Sa renasti, orice s-ar fi intamplat si sa ai curajul sa te ridici din propriul praf redescoperind magia iubirii, uitata, abandonata sub vraja durerii, dar regasind drumul vietii in doi, dorind, visand, talisman de ganduri ce iti dau acea sete de viata ce te face sa vrei sa….zbori.

Sa fiti iubiti!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *