5 gesturi pe care cuplurile fericite le fac inainte de a merge la culcare

 

Cu totii ne dorim o relatie frumoasa si de aceea va voi impartasi 5 gesturi pe care cuplurile fericite le fac inainte de a merge la culcare.

Cuvintele pe care le rostim inainte de a merge la culcare si gesturile pe care le facem pot fi mai semnificative decat credem. Ele sustin si hranesc cuplul, creeand un mediu sanatos.

Pentru a avea o relatie romantica de durata, important este ca cei doi sa intretina constant relatia, muncind in echipa. Daca ti-ai propus sa lasi greul pe partener si tu doar sa te bucuri de rezultat, afla ca nu este suficient.

Magia relatiei poate disparea atunci cand tu nici nu gandesti. De altfel efortul va fi minim daca este impartit la doi. Nu poti nega ca rutina este dusmanul cel mai mare al cuplurilor.

Din acest motiv este important sa luptati cu plictiseala si sa va consolidati legatura si afectiunea, finalurile fericite nu cad din cer, ele sunt consolidate zi de zi.

Bine, nu te gandi ca cel mai excitant lucru este sa schimbi canalele tv inainte de a merge la culcare. Ce ar putea sa te faca sa te simti o persoana si un partener mai bun?

1. Vorbiti – este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un cuplu fericit il face inainte de a merge la culcare. Zece minute inainte de culcare vorbeste in liniste cu partenerul tau nu din obligatie, ci din dorinta de a imparti cu cel drag impresii despre un subiect important pentru voi. Astfel iti vei cunoaste mai bine partenerul, iar el va sti ca tie iti pasa si esti interesat de aceleasi lucruri ca si el.

Asa inveti  sa ascuti o persoana  si sa ii respecti ideile. Chiar daca exista o diferenta de opinii, exista spatiu pentru ambii. Ai grija sa fii afectos. Este important ca discutia sa se desfasoare cu calm si rabdare. Si de ce nu, finalizati cu o gluma buna care sa va destinda si sa va faca sa radeti.

Desigur ideal este sa alegi subiecte care nu sunt stresante si nu provoaca conflicte inainte de culcare. Vorbind si comunicand ajuti la detensionarea legaturii si intarirea acesteia.

2. Lasati telefoanele in afara dormitorului – nu este necesar sa verifici retelele sociale sau sa aranjezi hainele inainte de culcare. Daca iti respecti cu adevarat partenerul, vei lasa telefonul deoparte si ii vei oferi toata atentia ta. Poti sa vorbesti cu el sau poti pur si simplu sa te pierzi pe canapea in bratele lui.

Tehnologia poate fi daunatoare in dormitor si te poate distanta de cel de langa tine.

3. Bucurati-va de companie reciproc – esentiala in cuplurile fericite este bucuria de a petrece timp de calitate impreuna. Este important sa ai grija la detalii si sa fii atent cu cealalta persoana, in acelasi timp permitandu-ti sa fii rasfatat si iubit.

Important este sa fiti creativi si sa planificati din cand in cand o masa speciala doar pentru voi doi, la care sa fie prezente afectiunea, iubirea si daruirea.

4. Dragostea – Cuplurile fericite au momentele lor in care se deconecteaza de la orice, se bucura unul de altul si au un sex bun. Asta ii ajuta sa se elibereze de stres, sa isi mentina silueta si sa isi imbunatateasca sanatatea. Emotional tu te vei simti apropiat de cel de langa tine.

Sexul nu trebuie vazut ca ceva obligatoriu. In momentul acela vraja va disparea. Important este sa existe o anume frecventa. Bucurati-va de voi si incercati sa faceti momentul distractiv si interesant. Nu uita ca este important sa va straduiti amandoi.

5. Spune „Te iubesc” – Cuplurile fericite nu isi asuma prezenta iubirii, ci mai degraba o arata in actiunile si cuvintele lor. Din acest motiv, un obicei bun inainte de a merge la culcare este sa ii spui partenerului tau ce iti place, ce este important pentru tine si ce are valoare.

Sa auzi ” te iubesc” este un gest semnificativ daca el este spus cu sentiment. Nu este complicat. El poate fi insotit de ceaiul preferat al partenerului inainte de a merge la culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *