Asezati-va si stati de vorba

 

Cea mai buna cale de a rezolva o problema intre oameni este ca ei sa se aseze si sa stea de vorba. Comunicarea salveaza momente de tensiune si acumulari de sentimente negative.

Sentimentele negative distrug sanatatea si armonia. Si totul poate fi atat de usor prin comunicare. Iti dai seama cat timp poti sta incrancenat in loc sa fii relaxat si sa te bucuri de viata?

Sunt persoane care prefera sa acumuleze in loc sa comunice si sa se elibereze.  Sunt persoane care nu vor sa comunice si-si duc cu incapatanare ambitia absurda. Sunt persoane care nu stiu cum sa comunice si se incarca fara sa stie cu sentimente negative.

Si sunt persoane care stiu sa comunice si isi rezolva in felul acesta problemele. Comunicarea trebuie facuta cu tact si rabdare. O explicatie banala poate aduce zambetul pe fata partenerului tau si ii poate usura sufletul.

Principala problema in ce priveste comunicarea este iluzia ca ea a avut loc.

Greu de facut? Uneori da, uneori nu. Poate trebuie putin curaj, o picatura de diplomatie si lucrurile se pot aseza asa cum trebuie sa fie. Asa pot fi salvate prietenii, relatii de familie sau terte relatii.

Comunicarea înseamnă talentul de a înţelege că nu suntem la fel.” — Octavian Paler

Sa aveti o zi minunata!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *