Farame de ganduri

 

Tu vrei sa uit trecutul si imi fagaduiesti viitorul. Simplu, nu?

Daca maine as muri … nu as avea decat trecutul. Mm! Ce reprezinta el pentru mine? Curcubeu sau ceata peste ochi tristi? Sa am curajul sa scot masca si sa citesc printre ganduri roase de vreme?

Si daca fericirea mea este in viitorul pe care Tu…mi-l promiti, cum as mai putea sa o simt de….acolo? Acolo unde nimicul este totul si totul este nimic?

Imi vorbesti de fericirea noastra si eu ascult … sufocata de tristeti si regrete. A! Zaresc printre ele farame de bucurie, ah….se pierd, vreau sa le prind, dar sunt firave si imi este teama sa nu stric …. talismanele unei …vieti …a mea….a ta….a voastra?

Daca maine as muri si raiul m-ar primi, i-as cere o noua viata cu tine. Ei!! Acea viata pe care Tu nu mi-ai dat-o aici, pe pamant. M-as inlantui in jurul tau si fericirea noastra ar avea culoarea curcubeului, pe care Tu nu ai putut sa o vezi alaturi de mine acolo…. pe pamant. Si nu-mi doream decat sa te fac fericit ca tu sa poti sa ma iubesti.

A crede este un dar si un har. Nu vreau sa devii pentru mine trecut. Vezi? Nu-ti port pica.

Si nu-mi voi mai reprima fericirea, nu ma voi mai sufoca cu farame de ganduri presarate cu indoieli….nu voi mai pierde momente si clipe, nu voi mai fi trista, pentru ca tu acolo in rai vei fi altul, vei fi Tu cel pe care mi l-am dorit….si nu l-am avut aici.

O zi minunata!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *