Ai pensule ,ai culori, picteaza paradisul apoi sari in el

 

Intr-o zi vei lua penelul fermecat si vei recolora in sufletul tau si asta pentru ca vei sti ce sa pastrezi si ce sa arunci ca sa mergi mai departe.

Intr-o zi vei sti ca trebuie sa stergi tonurile reci din viata si sa dai o sansa curcubeului sperantei, iubirii si fericirii. Vei arunca o culoare calda peste linistea casei si te vei bucura de iubirea celor din jur. Cauta sa fii tu insuti aducator de lumina, liniste si dragoste.

Sterge cu guma momentele de tensiune si neintelegeri care iti intristeaza viata. Renunta la tot ce este negru sau gri in viata ta si pastreaza doar ce e luminos, aducator de armonie si bucurie.

Nu toti cei pe care ii iubesti te merita, cum nici toti cei pe care ii iertam nu ar trebui iertati. Lasa penelul fermecat sa stearga tot ce iti aduce nemultumire si tristete, nu pastra nimic, chiar daca sufletul tanjeste sa mai pastreze ceva, acel ceva care candva iti era drag si ti-a provocat durere.

Uneori trebuie pur si simplu sa stergi tot, sa recolorezi si sa privesti inainte, sa iei cu tine doar amintiri placute, sa lasi in urma sentimente ce dor, prieteni care nu au fost prieteni si pe care ar trebui sa-i uiti.

Intr-o zi iti vei redesena sufletul si vei sti pe cine sa stergi din el si cine merita pastrat. In acea zi  nu vei mai ierta nimic, vei intelege ca meriti mai mult decat ti-ai oferit pana acum, vei sti ce culori iti plac si te vei invalui in ele. Si o vei face atat de bine, incat tot negrul din lume nu v-a mai putea sa treaca de pastelurile din jurul tau.

In acea zi iti vei da seama ca ai o singura viata de trait iar timpul este nemilos. Este timpul tau, este viata ta si nu merita sa te sacrifici pentru cei care nu au stiut sa te pretuiasca, pentru nimicurile si lucrurile marunte, fara importanta.

Viata este in fiecare zi o alta culoare, alta simtire, un alt gust.

O zi minunata!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *