Imagineaza-ti viata fara el

 

Imagineaza-ti viata fara el. Te-a suparat si tot cerul a cazut pe tine. In linistea casei prefa-te ca ai plecat si ai lasat in urma totul. Sufletul impovarat vrea sa fuga, sa uite, sa nu priveasca in urma. Acum incotro? O lacrima iti curge in coltul gurii si retraiesti clipele frumoase alaturi de el.

De ce ? De ce? Zeci de intrebari iti sufoca mintea si iti apasa inima, alunecand pe tine ca salul cel rosu ce l-ai aruncat in graba pe tine.

Fugi si pasii te duc nicaieri, intr-un trecut trist pe care vrei sa il stergi si orice incercare faci ca el sa dispara, el reapare la fiecare pas al tau. Durerea iti cuprinde faptura si tu fugi cat mai departe. Opreste-te o clipa: esti singura in valea singuratatii! Esti fericita?

Iubirea voastra EXISTA. Tu esti perfecta? De cate ori ai gresit fara ca nimeni sa observe greseala ta? Opreste-te din fuga si iarta. Iertarea este singura modalitate de a schimba trecutul. Intoarce-te din fuga, revin-o in linistea casei, arunca frustarile si tristetea, sterge ochii si zambeste.

Imaginea din fata ta este cu voi doi. Iubirea sterge greseli, incearca relatii, apoi le consolideaza. Iarta-l. Acum ia pensulele si culorile si picteaza paradisul vietii voastre in doi.

Daca esti deprimat traiesti in trecut, daca esti nerabdator traiesti in viitor, daca esti impacat traiesti in prezent.” Lao Tse

Sa aveti o zi implinita!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *