Daca ai un astfel de barbat, nu-l lasa sa plece!

 

Sunt barbati mai buni decat restul.

Chiar daca exista barbati interesati doar de serviciu, sunt barbati care stiu sa fie iubitori si sa isi faca partenera sa se simta dorita, iubita, importanta. Oamenii se schimba cu trecerea timpului, caracterele se modifica cu trecerea anilor, datorita obstacolelor intampinate in viata, problemelor, anturajului.

Dar ce face un barbat adevarat?

  1. Privirea lui nu trece prin tine, ci intr-adevar se uita la tine.

Daca barbatul se uita la tine si te priveste direct in ochi, el creaza un tub invizibil intre voi, tub prin care el priveste direct in sufletul tau. Vrea sa-ti stie framantarile sufletului, sa-ti inteleaga natura ta adevarata. El vrea sa stie daca sufletul tau si sufletul lui sunt compatibile.

Privirea lui este o declaratie de dragoste. Tu vei fi cea care se va bucura de declaratiile lui tacite zilnice.

2. El este un om bun

Barbatii sunt vanatori inraiti, iuti si in permanenta in pozitie de atac. Exista si barbati moi care evita responsabilitatile si conflictele. Ambii sunt de evitat.

Exista insa barbati care imbina trasaturi puternice de lider cu caldura sufleteasca. Ei pot sa iubeasca cu toata inima, dar pot sa te si apere, te poti baza pe ei.

Un barbat la care gasesti putere si compasiune, nu-l lasa sa plece.

3. El lucreaza pentru succes

Este un bun profesionist, dornic de afirmare si realizare. Calea catre succes este lunga si intortocheata. Ai nevoie de rabdare si vointa. Cu cat mai lent te misti catre tinta, cu atat mai mare va fi probabilitatea ca vei ajunge la ea. Daca barbatul tau intelege acest lucru, pretuieste-l cu adevarat.

4. Are vise mari, dar este cu picioarele pe pamant

El este barbatul care nu va permite nimanui sa stea in calea realizarilor si ambitiilor lui. Ei isi imbunatatesc in permanenta viata sa si pe cea a partenerului sau. Ei niciodata nu promit ceea ce nu pot indeplini.

5. El stie sa gateasca

Ce poti sa iti doresti mai mult decat un barbat care sa nu aiba doua maini stangi cand intra in bucatarie si sa te rasfete cand si cand cu preparate delicioase?

6. Este un tip activ fizic

E pasionat de sport si acesta il face sa fie fizic atractiv. Este placut sa ai langa tine un barbat caruia ii place sa arate bine si sa aiba grija de el.

7. El este un pic indraznet, dar nu tupeist

Daca ai gasit un barbat destept, putin indraznet si inteligent, sa stii ca merita sa devina aparatorul fericirii tale. Ei sunt atragatori pentru femei, dar numai pana in momentul in care increderea in sine nu evolueaza in obraznicie.

8. El are darul de a te face sa zambesti si sa razi

Daca barbatul tau nu e in stare sa te faca sa razi sau sa te inveseleasca intr-un moment mai greu, lasa-l. Cu cat razi mai des impreuna cu barbatul tau, cu atat vei fi mai bine.

9. Iti spune ca te iubeste, desi tu simti acest lucru

Cuvintele sunt importante, dar nu trebuie sa te joci cu ele. Ele trebuie sa transmita exact ce simti sau ce simte el pentru tine. Este placut sa auzi ca esti iubita. Este insa si mai placut cand actiunile lui te fac sa nu te indoiesti de sinceritatea si dragostea lui.

10. Te ajuta de cate ori ai nevoie.

Valoarea faptelor concrete se vede cand ii ceri ajutorul. Barbatii au grija de cei pe care ii iubesc, ii ajuta si fac tot posibilul pentru fericirea lor.

11. Fara tine, el se pierde pe sine

Cand un barbat iubeste o femeie, el vrea sa-i apartina in totalitate. Vrea sa fie centru gandurilor ei, fara ea simte ca lumea nu are sens , iar el nu ar avea un tel. Cand un barbat iubeste o femeie, tot ce e important pentru ea, devine important si pentru el. Pentru ea este gata sa se schimbe.

Daca barbatul vietii tale te iubeste cu adevarat, el e gata sa faca orice doar sa corespunda asteptarilor tale.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *