Gandeste-te de 2 ori cat esti dispus sa platesti pentru o clipa de placere

 

El si ea, un cuplu minunat. Se inteleg si isi fac planuri de viitor. Se pare ca nimeni si nimic nu ar putea zgudui armonia acestui cuplu. Totul pana cand unul dintre ei trece printr-o perioada proasta si celalalt nu il intelege.

Se intampla in viata sa trecem prin perioade in care nu ne mai intelegem noi pe noi. Ce poti face? Te inchizi in tine si devii irascibil sau ceri ajutorul partenerului sa te inteleaga si sa te ajute sa iesi din starea in care esti.

Problema este daca partenerul tau este dispus sa te ajute si sa iti suporte starile prin care treci. Esti un fericit daca partenerul stie cum sa iti fie alaturi. Problema apare in cazul in care partenerul se sperie si ….fuge. Fuge de teama, de comoditate, de lasitate, de egoism, putem enumera o multime de cauze.

Partenerul comod sau care dintre ei doriti voi sa fie, isi va cauta linistea intr-un viciu sau intr-o alta persoana. Viciul nu va ajuta cuplul sa isi revina, iar aruncarea in bratele unui nou partener va accentua blocajul cuplului initial.

Este imposibil ca partenerul inselat sa nu isi dea seama ce se intampla. Pana la urma orice minciuna este sortita sa fie descoperita. Sa presupunem ca partenerii initiali au puterea si dorinta de a comunica pentru a-si reface relatia. Dupa n discutii si reprosuri vor hotara cum sa mearga mai departe.

Dorinta de a fi in continuare un cuplu este mare, problemele pot aparea din cauza neincrederii. Increderea este gura de oxigen cu care se hraneste o relatie. Tu imi vei spune ca se hraneste cu iubire. Eu iti spun ca se hraneste cu incredere.

Daca este iubire si nu este incredere, ajungi in situatia despre care vorbim acum. Increderea se construieste greu si poate sa dispara intr-o secunda. Este nevoie de o vointa uriasa din partea amandurora pentru a reface increderea distrusa de unul dintre parteneri.

De ce ? Pentru ca sunt in faza in care cel care a gresit si-a dat seama de gravitatea situatiei si prin iertarea sa a dobandit dreptul la inca o sansa. El va incerca sa faca tot ce tine de el pentru a repara raul facut, dar este posibil sa se loveasca de neincrederea partenerului care stie ca a fost mintit.

Minciuna si neincrederea trimit acest cuplu intr-un perpetuum mobile din care doar rabdarea, dorinta, intelegerea si dragostea mai poate salva un cuplu.

Intrebat daca a meritat sa-si insele partenerul pe care il iubeste, cel in cauza a raspuns negativ. Linistea si viata lui sunt acum frontul unei tornade. El este in mijlocul ei si regreta clipa ratacirii sale.

Deci dragii mei, ganditi-va bine daca va iubiti partenerul, cat sunteti dispusi sa platiti pentru cateva clipe de …. placere?

Astept raspunsurile voastre.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *