5 semne ca ai trait o viata anterioara

 

Unele dintre religiile lumii consideră că sufletul, după moarte, trece într-o altă dimensiune, după care își alege un alt corp și se întoarce pe Terra. Acesta este conceptul de reîncarnare şi, chiar dacă nu este demonstrat în totalitate, cei mai mulți dintre noi au senzația că au trăit mai multe vieți.

Iată cele mai importante semne care demonstrează că ai trăit una sau mai multe vieți anterioare:

Sentimentul de dezrădăcinare

Persoanele care s-au reîncarnat au senzația stranie că nu își găsesc locul în prezent. Aceștia simt că aparțin mai mult unei alte lumi și viața lor nu se încadrează în societatea actuală. Căutarea lumii din care au făcut parte este una asiduă și de cele mai multe ori se simt singuri și străini chiar în sânul propriei familii.

Intuiție fantastică

Se spune că cei reîncarnați au o intuiție fantastică și pot să prevadă sau să anticipeze lucrurile care se vor petrece. Intuiția se îmbină cu o stare spirituală extrem de avansată și acești oameni aleși pot culege informațiile de la un nivel superior, dintr-o altă dimensiune sau chiar univers.

Deja vu-uri

Este o experienţă frecventă şi la copii, şi la adulţi, şi totuşi rămâne unul din marele mistere a le creierului uman, în ciuda nenumăratelor studii pe această temă. Cei care au trăit și în alte vieți experimentează uneori aceleași lucruri și în viața prezentă și de aici acest sentiment sau stare bizară.

Dorul după un loc în care nu ai fost niciodată

Acest aspect este unul extrem de interesant. Întotdeauna un suflet reîncarnat va tânji după locul în care și-a trăit viața anterioară. De obicei, acest loc este unul foarte îndepărtat, în care mai mult ca sigur nu ai ajuns niciodată.

Dacă sufletului tău îi este dor de acel loc, trebuie să te duci urgent măcar să-l vizitezi pentru că altfel nu îți vei găsi niciodată pacea interioară, scrie efemeride.ro.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *