Iata cateva moduri rapide de-a scapa de energia negativa din jurul tau

Simti cateodata ca ceva nu este in regula in jurul tau, lucrurile nu merg asa cum te-ai astepta sau poate simti o energie negativa?

Prezenta energiei negative poate sa-ti afecteze viata sau casa. Scoaterea ei din viata ta este una dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face. Uneori poate fi greu de identificat unde este problema, sau daca exista o problema. Primul pas pe care il poti face este sa recunosti ca este acolo, apoi sa gasesti calea de-a o elimina din viata ta. Cum poti face acest lucru?

  1. Elimina energiile negative din jurul tau -Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa elimini mizeria si dezordinea din jurul tau, din casa ta. Incepe prin a arunca lucrurile inutile, fa-ti ordine in casa, aeriseste, lasa soarele sa patrunda in casa si odorifica cu salvie arsa sau tamaie. Plantele elibereaza ioni negativi, atomi de oxigen. Atunci cand corpul este inundat de ioni negativi,el se simte calm si energizat.
  2. Stai de vorba cu tine si gandeste-te la lucruri pozitive – Atunci cand gandesti pozitiv, atragi energia pozitiva. Creierul tau gandeste asa cum ii calauzesti tu pasii. Daca gandurile tale vor fi toate pozitive, creierul tau va invata sa gandeasca in acest mod si va genera doar ganduri pozitive, ajutandu-te astfel sa ai o stare de liniste si acceptare. Iata ce spune staretul de la manastirea Vitovnita: “Gandurile, starea launtrica, dorintele ne conduc viata. Asa cum ne sunt gandurile cu care ne indeletnicim, asa ne este si viata. Daca avem ganduri de pace, liniste, dragoste deplina, bunatate, virtute, curatie, atunci si in noi va fi pace… Daca purtam in noi ganduri rele, atunci se nimiceste si pacea noastra launtrica si orice ganduri care nu ne dau pace trebuie sa le indepartam si sa nu le primim.”
  3. MediteazaStudiile din ultimele decenii au aratat ca creierul este destul de maleabil. Mediteaza concentrandu-te pe prezent, accepta-ti starea actuala si creaza o stare de liniste si calm in jurul tau. Nu te gandi la trecut pentru ca nu te ajuta sa aduci in prezentul tau problemele prin care ai trecut la un moment dat. Nu te gandi nici la viitor pentru ca nu stii ce-ti va oferi acesta, iar tu-ti vei consuma energia gandintu-te la lucruri care este posibil sa nu se intample.
  4. Canta – De ce nu? Cantatul aduce o stare de bine si mentine mintea sanatoasa, scade tensiunea arteriala, imbunatateste activitatea pulmonara, dezvolta o stare de bine in general, atrage energia pozitiva. Poti sa canti oriunde iti face placere si oricand vrei.
  5. Plimba-te in aer liber – Aerul proaspat si soarele au o putere incredibila de curatare. Oricand simti ca esti tensionat si nu mai faci fata problemelor iesi si plimba-te in mijlocul naturii. Pomii, florile, pasarile toata natura are darul de-a atrage energia negativa, daruindu-ti in acelasi timp energia ei pozitiva, inducandu-ti o stare de bine, de liniste, eliberandu-te de stres. Privirea cazuta pe luciul unui lac, al unei ape, incanta vazul si linisteste gandurile si mintea.
  6. Inchina-te si da-ti cu mir pe frunte – Ori de cate ori simti ca ai nevoie de putin ajutor, o rugaciune insotita de putin mir te va linisti si iti va da putere sa mergi mai departe pe drumul bun.

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *